PROJECTEN

‘Change the Inevitable’ – Bronze Medaille World’s Best TV & Film – 2020. Categorie Public Relations & Social Engagement. New York Film Festival.

Korte jeugdfilm voor de Uitvindfabriek in Breda. Het doel is jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding in de bouw. Bouwen met de natuur.

Deze 10 minuten durende trainingsfilm maakt de studenten aan de politieacademie bewust van de veel omvattende dynamiek van het vak. [Kort fragment i.v.m. intern karakter van de film]

Keyfilm voor het fantastische lichtfestival Glow Eindhoven. De staat gaat aan voor weer een prachtig nieuw event.

Ter ere van het 35-jarig jubileum van Taal Doet Meer. Met de film geven we een indruk van de fantastische verbindingen die gelegd worden via de projecten en de impact die zo’n verbinding kan hebben.

Nederlanders zijn #1 op de internationale lijst van “Wie wil jij als je beste buitenlandse vriend”. Dat was het startpunt voor deze ‘Music First’ film voor NBTC; Nederland promotie. De sterren in de film zijn de mensen die werken in deze sector. De energie spat ervan af; Nederland is weer open voor Congressen, Events en Toerisme.

Glow Next Gen 2020 is een teaserfilm voor Lichtfestival Glow.

Jeugdfilm ‘De Uitvinders en het Grote mensen Mysterie’. Genomineerd voor Nederlands Beste Fictie Korte Speelfilm – Cinekid Filmfestival

‘Scapetown’, introductiefilm voor de grootste escaperoom ter wereld.

Een Instructiefilm voor Lichtfestival Glow 2020.

Sociaal Maatschappelijke film voor Severinus. met als thema ‘Wat maakt mij gelukkig?’

Jeugdfilm ‘Livia’. Winnaar beste speelfilm Kader Film Festival.

Serie expert films voor NTR en Nemo.

‘Kanker…een bijzondere ziekte’. Een documentaire voor het Basisonderwijs.

AAE – Film arbeidsmarkt.

Ter ere van het 60 jaar bestaan van Severinus mocht ik deze portret film maken. De cliënten van Severinus zijn geweldig. Open, eerlijk en oprecht.

Documentaire van De Social Run – Samen Sterk Zonder Stigma.

Voor het Liliane Fonds maakte ik een korte film over Maria; een Keniaans meisje met een handicap. Maria is een parel en het was een eer deze film over haar te mogen maken. Een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.