PROJECTEN

Jeugd – drama – educatie

Spannend 👻: met het Uitvinders-team maakten wevoor de Bossche Vakschool in Den Bosch een korte film: Drakenstaal.
In 2016 stortte op de markt van Den Bosch een historisch pand in. Zomaar opeens. In de film Drakenstaal komen we er eindelijk achter wat er toen precies is gebeurd. Een ding is zeker: het was niet de schuld van de makers.
Met Drakenstaal gaat de Bossche Vakschool de leerlingen van de basisscholen in Den Bosch onderdompelen in dit spannende avontuur. Alleen met de hulp van de kinderen kan het mysterie worden opgelost.

Cultuur

‘Change the Inevitable’ – Bronze Medaille World’s Best TV & Film – 2020. Categorie Public Relations & Social Engagement. New York Film Festival.

Jeugd – bouw

Korte jeugdfilm voor de Uitvindfabriek in Breda. Het doel is jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding in de bouw. Bouwen met de natuur.

Cultuur – Glow

Keyfilm voor het fantastische lichtfestival Glow Eindhoven. De staat gaat aan voor weer een prachtig nieuw event.

Keyfilm voor het fantastische lichtfestival Glow Eindhoven. De staat gaat aan voor weer een prachtig nieuw event.

Stichting Taal Doet Meer

Ter ere van het 35-jarig jubileum van Taal Doet Meer. Met de film geven we een indruk van de fantastische verbindingen die gelegd worden via de projecten en de impact die zo’n verbinding kan hebben.

Bedrijf – NBTC

Nederlanders zijn #1 op de internationale lijst van “Wie wil jij als je beste buitenlandse vriend”. Dat was het startpunt voor deze ‘Music First’ film voor NBTC; Nederland promotie. De sterren in de film zijn de mensen die werken in deze sector. De energie spat ervan af; Nederland is weer open voor Congressen, Events en Toerisme.

Scholen

Glow Next Gen 2020 is een teaserfilm voor Lichtfestival Glow.

Jeugdfilm – De Uitvinders

Jeugdfilm ‘De Uitvinders en het Grote mensen Mysterie’. Genomineerd voor Nederlands Beste Fictie Korte Speelfilm – Cinekid Filmfestival

Bouw promotie

‘Scapetown’, introductiefilm voor de grootste escaperoom ter wereld.

Scholen

Een Instructiefilm voor Lichtfestival Glow 2020.

Organisatie – Severinus

Sociaal Maatschappelijke film voor Severinus. met als thema ‘Wat maakt mij gelukkig?’

Jeugdfilm

Jeugdfilm ‘Livia’. Winnaar beste speelfilm Kader Film Festival.

TV-serie

Serie expert films voor NTR en Nemo.

Stichting

‘Kanker…een bijzondere ziekte’. Een documentaire voor het Basisonderwijs.

Bedrijf

AAE – Film arbeidsmarkt.

Organisatie

Ter ere van het 60 jaar bestaan van Severinus mocht ik deze portret film maken. De cliënten van Severinus zijn geweldig. Open, eerlijk en oprecht

Stichting

Documentaire van De Social Run – Samen Sterk Zonder Stigma.

Stichting

Voor het Liliane Fonds maakte ik een korte film over Maria; een Keniaans meisje met een handicap. Maria is een parel en het was een eer deze film over haar te mogen maken. Een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.

Kinderfilm

Met tekeningen van Hugo Vrijdag maakten we De Waterbende: een Uitvindersfilm voor de jongere kinderen.

Kinderfilm

Toen we in Kenia waren voor de adoptie van onze zoon, filmden we daar ‘De Uitvinders in Afrika’. Het was een feest om in het land van onze kinderen deze film te mogen maken.

Escaperoom – bouw

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs bezochten de grootste Eascaperoom ter wereld, gebouwd door leerlingen uit de bouw. Deze introductiefilm legt aan de VO-ers uit waaraan ze gaan deelnemen.