PROJECTEN

Jeugd – drama – educatie

Spannend 👻: met het Uitvinders-team maakten wevoor de Bossche Vakschool in Den Bosch een korte film: Drakenstaal.
In 2016 stortte op de markt van Den Bosch een historisch pand in. Zomaar opeens. In de film Drakenstaal komen we er eindelijk achter wat er toen precies is gebeurd. Een ding is zeker: het was niet de schuld van de makers.
Met Drakenstaal gaat de Bossche Vakschool de leerlingen van de basisscholen in Den Bosch onderdompelen in dit spannende avontuur. Alleen met de hulp van de kinderen kan het mysterie worden opgelost.

Cultuur – Provincie Noord Brabant

‘Change the Inevitable’ – Bronze Medaille World’s Best TV & Film – 2020. Categorie Public Relations & Social Engagement. New York Film Festival.

Jongeren – Bouwsector

Korte jeugdfilm voor de Uitvindfabriek in Breda. Het doel is jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding in de bouw. Bouwen met de natuur.

Maatschappelijk – Kinderdagverblijf Jukumu Letu

Met mijn films wil ik mensen raken en daarmee het liefst mensen helpen die het ’t hardst nodig hebben. In 2008 kwam ik voor het eerst bij Holistisch kinderdagverblijf Jukumu Letu in Kenia. De kinderen en medewerkers hebben me geraakt. Ik help ze nu al vele jaren met veel plezier. In Mei 2022 zag ik de kinderen van toen weer terug.

Meehelpen? Dat kan! Kijk maar op jukumuletu.nl

Maatschappelijk – UWV Ergon

Iedereen verdient een kans. Met het project ‘Baan zoekt Mens’ helpen UWV en Ergon werkgevers aan een fantastische nieuwe medewerker.

Maatschappelijk – Stichting Taal Doet Meer

Ter ere van het 35-jarig jubileum van Taal Doet Meer. Met de film geven we een indruk van de fantastische verbindingen die gelegd worden via de projecten en de impact die zo’n verbinding kan hebben.

Overheid – Politie academie

Fragment uit een trainingsfilm voor de politie academie.

Scholen – Lichtfestival Glow Eindhoven

Glow Next Gen 2020 is een teaserfilm voor Lichtfestival Glow.

Jeugdfilm – De Uitvinders

Jeugdfilm ‘De Uitvinders en het Grote mensen Mysterie’. Genomineerd voor Nederlands Beste Fictie Korte Speelfilm – Cinekid Filmfestival

Jongeren – Bouw promotie

‘Scapetown’, introductiefilm voor de grootste escaperoom ter wereld.Jeugd

Scholen – Lichtfestival Glow Eindhoven

Een Instructiefilm voor Lichtfestival Glow 2020.

Organisatie – Severinus

Sociaal Maatschappelijke film voor Severinus. met als thema ‘Wat maakt mij gelukkig?’

Jeugdfilm – Livia

Jeugdfilm ‘Livia’. Winnaar beste speelfilm Kader Film Festival.

TV-serie – NTR Nemo

Serie expert films voor NTR en Nemo.

Stichting – Team King

‘Kanker…een bijzondere ziekte’. Een documentaire voor het Basisonderwijs.

Bedrijf – AAE

AAE – Film arbeidsmarkt.

Organisatie – Severinus

Ter ere van het 60 jaar bestaan van Severinus mocht ik deze portret film maken. De cliënten van Severinus zijn geweldig. Open, eerlijk en oprecht

Stichting – Samen Sterk Zonder Stigma

Documentaire van De Social Run – Samen Sterk Zonder Stigma.

Stichting – Liliane Fonds

Voor het Liliane Fonds maakte ik een korte film over Maria; een Keniaans meisje met een handicap. Maria is een parel en het was een eer deze film over haar te mogen maken. Een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.

Kinderfilm – Waterbende

Met tekeningen van Hugo Vrijdag maakten we De Waterbende: een Uitvindersfilm voor de jongere kinderen.

Kinderfilm – Uitvinders in Afrika

Toen we in Kenia waren voor de adoptie van onze zoon, filmden we daar ‘De Uitvinders in Afrika’. Het was een feest om in het land van onze kinderen deze film te mogen maken.

Bedrijf – NBTC

Nederlanders zijn #1 op de internationale lijst van “Wie wil jij als je beste buitenlandse vriend”. Dat was het startpunt voor deze ‘Music First’ film voor NBTC; Nederland promotie. De sterren in de film zijn de mensen die werken in deze sector. De energie spat ervan af; Nederland is weer open voor Congressen, Events en Toerisme.

Cultuur – Glow

Keyfilm voor het fantastische lichtfestival Glow Eindhoven. De staat gaat aan voor weer een prachtig nieuw event.

 

Maatschappelijk – UWV Ergon

Iedereen verdient een kans. Met het project ‘Baan zoekt Mens’ helpen UWV en Ergon werkgevers aan een fantastische nieuwe medewerker.

Escaperoom – Bouwsector

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs bezochten de grootste Eascaperoom ter wereld, gebouwd door leerlingen uit de bouw. Deze introductiefilm legt aan de VO-ers uit waaraan ze gaan deelnemen.